Nem gondolná az ember, de az olcsó pelenka a makettek tartozéka is lehet

Akik esetleg ezt nem tudják, azoknak a kedvéért most megjegyzem, két gyerkőcöm van itthon. Az egyik már iskolás, a másik még nincs másfél éves. Ebből adódóan nem szűkölködünk pelenkákban. Mikor az iskolás lányomnak kiadták, hogy háztartási dolgokból kell téli makettet csinálniuk technika órára, egyből arra gondoltam, hogy a pelenka sem maradhat ki az alapanyagok közül.

Ahogy azt édesanyámtól tanultam, sosem szabad semmit az utolsó pillanatra hagyni. Ugyan nem mindenben tudom ezt betartani, de a vásárlás nem ezek közé tartozik. Rutinosan vásárolok, és pontosan tudom, hol van pelenka olcsón, de a vírus miatt kénytelen voltam a web-shopokban felfedezni a kínálatot. Nem igazán mondanám, hogy ez egy negatív döntés lett volna, hiszen sokkal kényelmesebb kimozdulás nélkül vásárolni akármit is a kanapéról. Az egyetlen hátulütője az lehet, hogy nem kapod meg egyből a rendelt terméket, egyfajta teleport segítségével (pedig milyen jó lenne), hanem várni kell rá pár napot. Az anyaság azonban felkészít, hogy a legszorítóbb helyzetekben is türelmes legyek, és gondolkodjak előre, így az, hogy a pelenkákat időben megrendeljem már szinte berögzült az idegrendszerembe.

A web-shop amiről beszélek, ahol rendkívül nagy és jó választékból lehet pelenkát olcsón vásárolni. Azonben nem kizárólag pelenkát, hanem sok minden mást is. A fő profiljuk természetesen a pelenkák, nedves törlőkendők és popsi törlők, és ezt nagy választékuk is mutatja. De ezen kívül árulnak még háztartási tisztító szereket is, arc és haj ápolási termékeket, illatszereket és még sok-sok minden mást is lehet tőlük rendelni. Természetesen engem is az olcsó pelenkák érdekeltek leginkább, de ha az ember egy rendeléssel megoldhatja a háztartási termékek vásárlását, miért menne máshova?

pelenka olcsón

Már egy ideje tőlük rendelek mindenfélét, és nagyon kedvesek voltak, ha kérdésem volt hozzájuk. Nagyon praktikus, hogy egy aktív chat-en keresztül megy az ügyfélszolgálatuk, így nem kell rendes emaill formájában megfogalmaznom a problémáimat, de nem is kell úgy improvizálnom, mint a telefonon. Tudom, furcsa vagyok, de ez van, ezt kell szeretni. A házhoz szállítással még sose volt problémám, mindig a megadott 3-4 napon belül kaptam meg a csomagomat és azt kaptam, amit rendeltem. Azt is nagyon értékelem, hogy lehet utánvétben fizetni, mert ugyan modern világban élünk meg minden, de azért mégis jobban ebben a formában. Az öt ezer forintos minimum szállítási határ nekem sose okozott gondot, sőt néha jócskán túl is lépem, de azért ha szeretnétek innét pelenkát olcsón, vagy akármi mást, rendeli ezt tartsátok észben. Az ünnepekre való tekintettel most az indegyenes szállítás határa nem 14 ezer, hanem csak 8 ezer forint, ami elképesztően jó, nekem legalábbis.

Ezen kívül még facebook oldaluk és csoportjuk is van, ha esetleg jobban érdekelnének, miket csinálnak. A csoport kimondottan pelenkás, és mindenféle tapasztalatokat meg kedvezményeket kaphattok rajtuk keresztül, ha esetleg érdekel. Van még nyeremény játékuk is, bár a legutóbbi december 18-án ért véget, biztos nemsokára posztolnak újat.

A makett építés nagyon sikeres volt, Zsófi még dicséretet is kapott a tanárnénitől, aminek nagyon örült. Velem együtt.