Mary Poppins táskája

A tizenhárom éves unokaöcsémnek érdekes hobbija van: szeret modelleket meg maketteket építeni mindenféle szokatlan dologból. Pár hete, amikor nálam töltötte a hétvégét, megnéztük együtt a Mary Poppins című filmet, legközelebb pedig azzal állított be hozzám, hogy a következő modellezős projektje Mary Poppins táskája lesz. Iszonyú büszke voltam magamra (elvégre megihlettem egy ifjú művészt, vagy mi), és lelkesen beszálltam a tervezgetésbe én is. Az volt az elgondolás, hogy veszünk egy kézitáskát, és a belsejében felépítjük Mary Poppins mesevilágát.

Már csak egy táska kellett.

Szerencsére táskavásárlásban eléggé otthon vagyok, úgyhogy hamarosan már a kedvenc webshopomon bogarásztunk. Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! tökéletesnek tűnt erre a célra: rengeteg klasszikus fazonú női táska található a kínálatukban, így szinte biztos voltam benne, hogy találunk majd olyat, aminek a stílusa passzolni fog a projekthez. Mivel az oldalon táskatípusok szerint is lehet válogatni, azt javasoltam, nézzük át először a kézitáskákat. A lista elején Anekke táskák voltak – egyik-másik fölött el is gondolkodtunk, de végül arra jutottunk, hogy bár hangulatukban megidézik valamelyest a szőnyegtáskát, a fekete hajú kislányt ábrázoló grafika valahogy mégsem passzol az elképzelésünkhöz. Úgyhogy továbbgörgettünk. A Bugatti táskák között szintén találtunk ígéreteseket – ezekkel viszont az volt a gondunk, hogy túl modern és fiatalos hatást keltettek. Nekünk meg valami más kellett.

A lista legvégén azonban elénk került maga a tökély: egy fekete színű, konzervatív megjelenésű olasz bőr kézitáska. (Oké, nem szőnyeg, de a hangulata mégis tökéletes.) Ráadásul nyitott állapotban is le van fotózva (imádom, amikor egy webshop ilyen részletekre is odafigyel), így felmérhettük azt a számunkra nagyon is releváns szempontot, hogy a táska belseje alkalmas lehet-e az általunk elképzelt terv megvalósítására. (Mivel pedig belül nincs a táskában semmi flanc – egy egyszerű, szögletes tér – nekünk éppen ideális.)

Szóval meg is rendeltük. Várnunk sem kell sokat – a kiszállítás 1-3 munkanap, így hamarosan neki is kezdhetünk a projektnek.

Úgy tűnik, az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! modellezéshez is tökéletes!

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!