Maketthez illő póló igenis létezik

Hona a testvérem már jócskán 30 éves még mindig őzi a gyerekkori hobbyát, ami azóta szenvedély lett. Nem tudunk rá haragudni, mert egy nagyon érdekes és mindenki által elismert hobbya van. A makettezéssel még apukánk ismertette meg és ott dőlt el, hogy nem is fogja elereszteni ezt a hobbyt. Érdekes, hogy ennyi éven át tud a kis részletekkel molyolni, összerakni, és lefesteni őket. Nekem már nem lenne ilyesmihez türelmem, de számára ez az igazi kikapcsolódás, hogy amikor hazaér a munkából, akkor neki tud állni és a kis makettjeihez le tud ülni és teljes mértékben ki tudja kapcsolni az agyát, és el tudja engedni a napi feszültségeket.
Ezért is gondoltuk, hogy meglepjük őt egy egyedi, csak a számára készítettet pólóval. Mely a makettre jellemző motívumokat tartalmazza majd. Első körben kerestünk egy póló nyomtatással, nyomat készítésével foglalkozó céget. A család összefogott és különböző linkeket küldtünk egymásnak, hogy ki mit talált, kinek melyik a szimpatikus. Ez lett a nyerő, amit a nővérem küldött: https://lolmarkt.hu/ferfi-polo. Én is áttanulmányoztam a linket; https://lolmarkt.hu/ferfi-polo, meg kell mondjam, hogy engem is nagyon meggyőzött az ott talált kínálat és hogy milyen profik.

A termékkínálatuk profi, az, hogy minden életeseményre kínálni tudnak valamilyen pólót, az zseniális, és még ténylegesen egyedi pólókat is lehet gyártatni náluk. Azt is megtaláltam, hogy nem nekünk kell a pólót biztosítani, hanem azt is ők adják, ez mondjuk magától értetődőnek kellett volna lennie, hiszen ők tudják, hogy milyen minőségű, összetételű pólóra jó nyomtatni. Nekünk ez meg olyan idő és energia spórolás, hogy még örültünk is neki. De hát egy rendelős oldalnál nagyon másképpen nem is tudnak működni a dolog. Körbe is néztünk, amikor megállapította a család, hogy férfi pólók kategóriában van olyan is, hogy játék. Megnéztük de a makettezéshez mérten nem lehetett vicces feliratú pólót kapni. Így egy telefonhívást követően, ahol minden fontosabb részletet megkérdeztem, hogy milyen technikával érdemes megrendelni és körülbelül mennyi lesz a végösszeg, nagyon készségesen válaszoltak a feltett kérdéseimre. Jó, hogy ilyen ügyfélközpontú, vásárlóbarát a hozzáállásuk.
Arra is választ kaptam, hogy az ár attól függően változik, hogy mekkora a felirat, vagy éppen a kép mérete, amit rá szeretnénk nyomtatni, ez is teljesen magától értetődő, hogy amennyiben nagyobb, akkor az ár is növekedni fog egyenes arányban, de még így is teljes mértékben elfogadható, amit kilátásba helyeztek. Amit megterveztük, meg is rendeltük, a színt is vagy 6 szín közül lehet kiválasztani, mármint a póló színét. Teljesen a testvéremre szabott feliratú, és a kedvenc színű pólót rendeltünk. Amikor pedig megtudtuk a családdal közösen, hogy a várható szállítás 1 – 2 napon belül megtörténik, nagyon örültünk. Az előre jelzett időpontban megkaptuk a pólót, amely teljesen olyan jó minőségű volt, mint amit elgondoltunk, a valóságot tükrözi az amit megtalálható a honlapjukon. Azóta csak ajánlani tudjuk mindenki számára a céget, hogy ha valakinek pólóra lenne szüksége, akkor bátran forduljon a céghez, ezen a honlapon; https://lolmarkt.hu/ferfi-polo, mivel mi nagyon meg vagyunk velük elégedve, ár érték arányban és minőség tekintetében is. Ha tehetjük és miért ne tehetnénk, máskor is innen fogunk rendelni annyira megbízható és jó minőségű termékeket forgalmaznak, hogy mindenkinek ilyen pólót kellene hordania, nem rosszabb minőségűt, csak ezt a jót, szuper feliratokkal.