Makettek mellett készíthetünk akár szappant is

A makettek világa mindig is közel állt a szívemhez. Különösen gyerekként foglalkoztattak nagyon az építős játékok. A kedvencem persze a Lego volt, de szerintem mindenki életében megjelent ez a márka. Ettől függetlenül szép lassan észrevettem, hogy engem nem is maga az építés érdekelt annyira. Hanem mikor készen voltam a játékokkal, akkor elkezdtem történeteket kitalálni velük. Néha még saját képregényem is volt.

Egyszerűen csak fantasztikus, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint az építés, mennyi mindent tud kihozni az emberből. Hiszen ez volt az első alkalom, hogy elkezdett foglalkoztatni az írás. Bár ma már ritkábban kerülnek ilyen játékok a kezembe, néha volt, hogy a barátaim megleptek születésnapomra egy Legoval. A nosztalgia mellett pedig tényleg rá kellett jönnöm, hogy egyszerűen csak egy nagyon jóleső tevékenység tud lenni az építés, nem számít, hogy hány éves az ember.

A másik hasonló felfedezést pedig a barátnőmnek köszönhetem, aki megmutatta nekem, hogy milyen mókás lehet, ha az ember saját magának készíti el a szappant. Ehhez persze nagyban hozzájárult az is, hogy megtaláltam a Pipere Porta oldalát, ami egy olyan szappan alapanyag shop, ahol szinte bármit meg lehet találni. Erről az oldalról mesélnék most bővebben.

A szappan alapanyag shop keresésemnek annyi volt csupán a háttere, hogy nem járok szívesen ilyen típusú boltokba. Szerintem azért, mert egyszerűen van a férfiakban egy ilyen belső kényszer arra, hogy ne mutatkozzanak „lányos” helyeken. Tudom, hogy butaság, mégis, sokkal kényelmesebben éreztem magam a Pipere Porta online felületén.

Főleg, mivel annyira jól van kialakítva, hogy szinte bármit meg lehet találni, rendkívül rövid idő alatt. A szappan alapanyag shop mellett pedig rengeteg más, illattal foglalkozó terméket lehet náluk vásárolni. Elég csak ha ránézünk a kezdőlapra és máris meg fogjuk érteni, hogy milyen lehetőségeket biztosít nekünk a Pipere Porta.

Ha azonban minket csak a szappan alapanyag shop érdekel, akkor sem kell félnünk, mivel pár kattintás és már meg is érkezünk ebbe a kategóriába. Elég csak a felső menüt használnunk hozzá, ahol érthetően jelölve vannak a különböző részlegek. A szappan alapanyag shop belső kialakítása is nagyszerű, mivel a különböző alapanyagok el vannak különítve. Így, ha csak mondjuk színező anyagot szeretnénk venni, akkor hamar meg fogjuk találni.

szappan alapanyag shop

Annak is örültem, hogy itt nem kell az eladót kérdezgetnem, mivel minden fontos információt feltüntettek a termék mellett. Nem kell sorban állni, vagy a termékek alján keresgélni az árakat. Minden egy helyen van és könnyen össze lehet hasonlítani őket. Így lehet, hogy sokkal olcsóbban tudunk megszerezni egy alapanyagot, mint a boltban. Bár a Pipere Porta árai már alapból elég jutányosak a webshop jelleg miatt. Régebben sokszor húztam a számat, mikor a barátnőm egy drágább alapanyagot akart megvenni. A Pipere Porta oldalán azonban egyáltalán nem éreztem ezt.

A szappan alapanyag shop tehát egy nagyszerű alternatíva a rendes boltokhoz. Meg is kezdtem a rendelést, ami hasonlóan könnyű volt, mint minden más, amit idáig felsoroltam. Be kell csak helyezni a kosárba a megvásárolni kívánt terméket. Ezután megadjuk a szállítási adatainkat és azt, hogy miként szeretnénk fizetni. Ilyen egyszerű az egész és nemsokára már meg is érkezik hozzánk az összes szappan alapanyag. Szerintem ez a szappan alapanyag shop egy hiánypótló szolgáltatást nyújt.