Makett baleset után új pénztárca a régi helyett a cipő market-ről

Úgy esett a dolog, hogy a makettekhez való ragasztót valahogy nem a helyére, hanem a zsebembe raktam, ami aztán nem csak a nadrágomat, hanem a pénztárcámat is tönkretette, így kellett helyette keresni egy újat.

Alap esetben ezt megoldottam volna az egyik közeli város sétálóutcájában lévő bőr boltban, azonban a vírus miatt ők még nem nyitottak ki, így az internet világára szorultam rá. Némi kutakodás után találtam rá a Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu webshopra, ami nem szerelem volt első látásra. Először majdnem elmentem mellette, mert cipőbolt, én nem azt keresem, de aztán jobban ránéztem, és még milyen jól tettem! A kínálat meglepően széles volt ahhoz képest, hogy ugye nem egy bőrműves boltról van szó, ahol táskákat, pénztárcákat és egyéb bőrrel bevont holmikat lehet venni.

Én egyszerű ember létemre, hamar megtaláltam a nekem megfelelő tárcát, méghozzá nagyon kedvező áron. Tekintve, hogy valódi bőrről van szó, számítottam rá, hogy egy tízesbe minimum benne lesz, de még szállítással együtt se került annyiba. És, ha már szállítás: uniformisan ezer forintot kérnek érte, ami határozottan ritka online webshopok esetében, a legtöbb ilyennél 1500-nál kezdünk, és onnan már csak felfelé megyünk. Plusz, ha feliratkozol a hírlevelükre, még kupont is kapsz tőlük, amit be lehet váltani, és hírekkel is szolgálnak, ha új termék van készleten vagy leárazás van. Mivel a lábbelik minden háztartásban fogyóeszközök, és maximum 2-3 évet bírnak ki, szerintem mindenképp jó ötlet ezt megtenni.

Gondoltam, ha már egyszer itt vagyok, és a feleségem születésnapja is közeleg, nézek neki valami szép lábbelit. Arról már régebb óta panaszkodott, hogy a hétköznapi papucsa már kezd tönkremenni, így körülnéztem e téren. Azt kell mondjam, itt is meg lehet találni ugyanazokat a termékeket, mint akármelyik másik boltban, és ha cserélni kell, az is teljesen megoldható. Ami nekem kimondottan tetszett: lefényképezed, milyen terméket kaptál, megmondod nekik, milyen méretben kell, kiküldik neked, te pedig ugyanazzal a futárral visszaküldöd. Így, ha jól értettem, csak egy ezrest kell fizetni pluszba a szállításért.

Ha pedig végképp nem tetszik a termék, jogod van 14 napon belül elállni a szerződésitől, ebben az esetben csak a visszaküldést kell kifizetni, és a többit visszakapod. Ha utánvétbe veszed a terméket, a szállítás akkor is csak ezer forint, itt nem kell a plusz kezelési költséggel számolni. Persze kinek, mi.

A szállítás, pedig, ahogy az Általános Szerződési Feltételekben is olvasható, egy termékesetében 1-2 munkanap, több termék esetében 5 munkanap körül van. Ha pedig nem a fényképes visszaküldési módot választod, akkor magát a terméket kell visszaküldeni, és 8 munkanapon belül megkapod a már cserélt változatot. Ez csak nekem körülményes egy kicsit, de kinek mi.

Mindenesetre, ha cipőt, pénztárcát vagy táskát szeretnél venni, és esetleg egy kimondott márka is a fejedben van, ne habozz, mert a Bőr pénztárcák férfi pénztárca webáruház | cipomarket.hu szavakra rákeresve, biztos megtalálod, amit szeretnél.