Iskolai makettezésről vettem az ötletet, hogyan lehet fagyi gépet szerezni?

A kisfiamnak makettet kellett készítenie arról, mi jut eszébe a nyár szóról. Iskola kezdés alakalmával gondolom a tanárok még mindig kicsit a nyárban szeretnék tartani a gyerkőcöket, hogy könnyebben alkalmazkodjanak, illeszkedjenek vissza az iskolai környezetbe. Természetesen az én kisfiam makettjéből sem hiányozhatott a fagyis kocsi. Hogy annak valami formája is legyen, kicsit utána néztem a neten, ezek egészen pontosan hogy is néznek ki. Ebből jött aztán az ötlet, hogy vajon hogyan s miként lehetne egy ilyen készüléket beszerezni. Persze egyből sikerült olyan weboldalra eljutnom, ami nem épp magánszemélyeknek való.

Az rdealer.hu ugyanis egy olyan élelmiszeripari segítő cég (jobb megfogalmazás híján), akik a különböző sütő, hűtő és mosogató gépeket tudják biztosítani egy-egy üzletbe, többek között. Mivel jobban olyan cégekre szakosodtak, akik a vendéglátásból élnek, nem pdig csak hobby sütögetnek otthon, a gépeik nagyon modernek és professzionálisak. Ez pedig az áraikból is meglátszik. Egy millió alatt ugyanis nem nagyon találsz például fagyi gépet, vagy fagyi tartó vitrint például. Persze ez mind várható is, hiszen a cukrászdák, fagylaltozók számára ezek a felszerelések elengedhetetlenek a megélhetésük szempontjából.

Szóval, ha valaki olyan olvassa ezt a posztot, aki cukrászdát vagy fagyizót nyitna, és jó áron szeretne felszerelést kapni hozzá, az mindenképp látogasson el a rdealer.hu oldalára. És azért emeltem ki, hogy jó áron, mert nekünk ugyan egy millió forint soknak tűnik, de ha jobban bele gondol az ember, ez egy sok évig működő berendezés, ami az üzlet sikerességétől függően meghozza a maga árát. Plusz mivel itt nem csak vadonatúj gépeket lehet kapni, akár még az eredeti ár töredékéért is kaphatsz kevéssé használt berendezést. Persze, ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie.

Egy tapolcai központú cégről van szó amúgy, akik itt ezen az oldalon árulják a használt és új különböző gasztronómiai berendezéseket. Hogyha pedig rendelsz tőlük, akkor egy előzetes megbeszélés alapján még a szállításban is tudnak segíteni, ha rászorulsz. A termékekre természetesen garancia is vonatkozik, hiszen ezek nem olcsó dolgok. Az újonnan vett berendezésekre egy év, míg a használt termékekre 3 hónap garanciát tudnak biztosítani. Ilyen esetekben nem árt, ha a gépet már aznap leteszteli az ember, megnézi, minden rendben van-e vele. Mivel ezek sokat használt gépek, hamar kiderül, ha valami problémájuk akad. Főleg inkább a sütő-főző gépeknél, de a fagylat készítő gépek esetében is valószínű. Azért van itt esély esetleg kicsúszásra, mivel a fagylaltnak van egy időszakos fogyasztási ideje, így az év nagy részében a gép maga csak, porosodik.

Persze, ahogy már említettem, ha nem a fagylalt készítés a te specialitásod, akkor sem kell, hogy egyből sarkon fordulj, hiszen  a jégkása gépek; jeges-, és forró italokat készítő gépek forgalmazása és a fagylalt,- és jéggépek mellett a pizzakemencék, mérlegek, robotgépek, húsipari gépek, sütőipari gépek, nagy-konyhai és kereskedelmi gépeket is egyúttal forgalmazzák. Szóval, ha a vendéglátás valamelyik szegmensébe tartozol, ahol ezeknek a gépeknek valamelyikére rászorulnál, nyugodtan keresd fel az rdealer.hu weboldalát, és nézz körül. Igen magas színvonalú, minőségi gépeket találsz majd itt.

Én már ajánlottam is őket egy kedves barátnőmnek, aki cukrász, és nagyon megörült neki, mivel Tapolca sokkal közelebb van hozzá, mint az eddigi beszállítója, és ugyan jelenleg még nincs szüksége új gépre a cukrászatában, mégis jó tudni, hogy van ilyen is, és legközelebb már tesztelheti is őket. Mondta, hogy nagy volt a csábítás, hogy ne rendeljen egy-egy gépet, de a költségvetése sajnos nem engedi meg, hogy kedvtelésből költsön ennyit.

Azért remélem, hogy valakinek segítségére lehettem ezzel a kis bejegyzéssel, és mindenkinek nagyon szép napot kívánok. Remélem, hogy ha nagy konyhai berendezés vásárlására kerül a sor, ellátogatnak majd az rdealer.hu-ra, legalább körülnézni.