Időben hívjuk a fűtésszerelő mestert, hogy még ráérjen!

Sokan akkor hívnak csak szerelőt, amikor már akut a probléma, ahogyan orvoshoz is csak akkor mennek, amikor már nagy a baj. Ha kivár az ember ilyen hosszasan, akkor nem biztos, hogy rögtön kap segítséget a problémájában, ezért azt gondolom, hogy érdemes preventív jelleggel rámenni ezekre a feladatokra és már akkor kihívni a fűtésszerelő mestert, amikor egyébként még nincs szezon. Nekem legalábbis fontos, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen gondolkodni ezeken, hanem már előre fel legyünk készülve és amikor majd fűteni kell, akkor már csak be kelljen kapcsolni a gépezetet, ami jól működik.

Nem csak annak fontos ez, aki egyébként makettekkel foglalkozik, hogy a hőmérséklet mindig állandó és kellemes legyen, hanem mindenkinek, aki sok időt tölt otthon. Home office-ból már pedig egyre több akad és azt gondolom, hogy aki otthonról dolgozik, annak nincs ideje azzal foglalkozni ősszel, hogy “jaj nem működik a fűtés”. Szóval kihívtam már most a fűtésszerelő mestert, aki a gyors egyeztetésnek köszönhetően nagyon hamar meg is érkezett hozzánk.

A topvizgazfutesszerelo.hu-n keresztül hívtam a központi számot, ahonnan a fűtésszerelő kollégát küldték. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon egyszerű és tiszta rendszer, ahol jól leegyeztetve a teendőket valóban olyan szakember fog már a házhoz érkezni, akinek az adott probléma a szakterülete, az ahhoz szükséges eszközökkel és szerszámokkal.

A hozzám kiérkező szakember gyorsan, de alaposan átnézte a fűtési rendszert és amit kellett, ki is cserélte benne. A topvizgazfutesszerelo.hu-n egyébként arról is van részletes írás, hogy mivel kapcsolatosan érdemes az ő segítségüket igénybe venni. Elég sokrétű az ő tevékenységük, tehát szerintem hasznos elolvasni a weboldalukon található információkat és annak megfelelően felkeresni őket.

Sőt! Még arra vonatkozólag is vannak jótanácsaik, hogy mondjuk egy üzemzavar esetén hogyan kereshetjük meg, hogy mi romlott el pontosan. A weben részletes útmutatót lehet találni ahhoz, hogy hogyan jussunk el a problémás alkatrészhez, vagyis inkább a problémás berendezéshez. Nem egyszerű feladat ez, de lehet rá megoldást találni a fűtésszerelő szakportál ajánlásai által. Az pedig már a diszpécser számára is nagy segítség, ha tudjuk, vagy legalább sejtjük, hogy mi romolhatott el és annak megfelelően hívjuk a szerelőt.

Legyetek ti is előrelátók, hívjátok ki időben a fűtésszerelő mestert, vagy a klímást, vagy bárkit, hiszen közös érdek, hogy időben találkozzon össze a munka a szolgáltatóval. Szerintem náluk is jobb a tervezhetőség, hogyha időben csörög a telefon, úgyhogy a topvizgazfutesszerelo.hu-n érdeklődjetek a továbbiakat illetően!