Hogy jön az autósbolt a makettekhez? Olvass tovább a részletekért!

A makettek építése ugyan egy nagyon gyümölcsöző hobbi, de sok vérrel és verejtékkel jár, ahogy azt mondani szokták. Nekem mindig is nagy szenvedélyem volt az autók lemakettezése, de nem csak kis méretben vagyok az autók szerelmese.

Mikor a feleségem megmutatta, milyen autósbolt webáruházát fedezte fel, egyből rajongtam az egész helyért. Egyrészt voltak olyan közel hozzánk, hogy akármit is rendeltem volna tőlük azt az egyik üzletükben mindenképp át tudtam volna venni, szóval nem kellett külön a szállítással bíbelődni, bár ahogy elnézegettem nem kértek azért sem egy sok csillagos összeget. 10 ezer forint alatt 1500 forint, 10 és 20 ezer forint között 750 forint, az felett pedig ingyenes szállítást biztosítanak a termékeikre. Ugyan a termékek többsége nem drága (tisztelet a kivételnek, mert mindig van), de ha valaki nem után pótolja rendszeresen a különböző autó ápoló és karbantartó szereket, olajokat, tisztító eszközöket, bizony egy vásárlás alatt nagyon könnyen meg tudja ugrani azt a 20 ezer forintos mércét.

Ugyan a webshopot főként olajokkal lehet asszociálni, nem csak olajat árulnak, hanem mint említettem, tisztító szereket szinte minden felületre, legyen az külső, belső, autó, motor vagy bicikli. Ezek mellett gyertyákat, különböző adalék anyagokat és szűrőket is lehet innen rendelni. A szűrők lehetnek olaj-, levegő- vagy pollenszűrők természetesen, és autóba valamint motorkerékpárba is lehet rendelni. Szóval, ha a kedves vásárló velem ellentétben a motorok, és nem az autók szerelmese, ő is megtalálja az esetlegesen hiányzó, szükséges szereket, szűrőket, amivel karbantarthatja járműve működését. Olajokból is sok főkategória, azon belül pedig még több alkategória van, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudják nyújtani. Nem csak autók és motorkerékpárok motor olaját lehet ebben a kategóriában megtalálni, hanem váltóolajokat, kerti gépolajokat, vízi járművekbe való olajakat, hidraulikai olajakat, és még sok másfajtát is, ha valakinek ennyi nem lett volna elég.

Az adalékoknál is hasonlóan nagy a választék, és sokfélék az opciók: motorolaj, benzin, szervokormány, hűtőfolyadék és még egyéb adalékanyagok, amik közül lehet válogatni, és természetesen ezeken belül is lehet márka, méret és ár szerint még tovább válogatni. Ráadásul ezek csak a legfőbb termékek voltak. Aki még ezek között sem találta meg azt, amit keresett, az az egyéb kategóriában biztos megleli azt. Még maszkot is lehet rendelni, úgyhogy szerintem mindent elmondtam… Na, jó, azért a kíváncsibbaknak megnevezek pár főkategóriát itt is, mert ezekből is van olyan fül, ami tovább megy még kisebb csoportokra. Ilyen például a fagyálló, az ablak lapát vagy a kenőzsírok kategóriája.

Budapest területén amúgy négy autósbolt található, ahová a vevő, ha az neki kényelmesebb be is rendelheti a kívánt termékeket, de természetes a szállítás a fentebbiek alapján az egész ország területére érvényes, tehát akkor sem kell kétségbeesni, ha valaki nem a fővárosban lakik, vagy csak nem tudja egyszerűen megközelíteni a 4 bolt valamelyikét.

Én azon szerencsések közé tartozom, akinek nem volt ilyen problémája. Szóval szépen megrendeltem a hozzánk legközelebbi boltba a termékeket, majd vártam, hogy kapjak egy időpontot. Ezek után már csak annyi volt a dolgom, hogy a megbeszélt időben elslattyogtam a cuccokért és fizettem. Minden a legkisebb probléma nélkül lezajlott. Én nagyon elégedett voltam velük, és csak ajánlani tudom őket.