Ezek a nyári gumi árak biztosan meghozzák a kedvedet az autószereléshez!

Ki mondta azt, hogy az autószerelés csak a szakemberek kiváltsága lehet? Ha egyszer rákapsz az ízére, akkor a kocsid bütykölése nagyobb örömet fog majd jelenteni, mint ezer összerakott makett, garantálom! Első körben mit szólnál ahhoz, ha szerelő helyett most Te intéznéd a kocsid gumicseréjét? A gumidiszkont.hu nyári gumi árak akciói biztosan meghozzák a kedvedet egy kis ügyeskedéshez.

Szerencsére nem kell messzire mennünk, hogy minőségi autógumikat vehessünk, hiszen az otthon kényelméből is tudunk rendelni. Nyugodt szívvel bíztam rá magamat a 19 év szakértelmére, melyet a Gumidiszkont tudhat magáénak. Megkérdőjelezhetetlen hozzáértés és abszolút vendégközpontúság az, ami mellettük szól.

nyári gumi árak

A jelenlegi nyári gumi árak is magukért beszélnek az oldalon, hiszen akár 49%-os leárazást is elcsíphetnek a szemfüles vásárlók. Ez a hatalmas kedvezmény négy kerék esetén kétszázezer forintot is jelenthet, tehát semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt sem. Ebből a megspórolt összegből lehetőség van akár olajcserére, fékcserére és egy külső -belső tisztításra úgy, hogy még pénzed is marad.

Ne habozz, nyisd meg a gumidiszkont.hu webshopot! Ne félj, elnavigállak majd. A szűrő segítségével tudod majd állítani azt, hogy pontosan milyen abroncsot szeretnél: télit, nyárit vagy pedig négyévszakos gumit. Azt se felejtsd el kiválasztani, hogy pontosan milyen járműre szeretnél gumiabroncsot találni, ugyanis itt lehet kapni kiegészítőt személykocsira, motorra, terepjáróra és kisteherautóra is. Micsoda választék!

Amennyiben céltudatos vásárló vagy és pontosan tudod azt, hogy melyik márkától melyik típust szeretnéd, akkor nem szükséges ezeket a felesleges dolgokat kitölteni, hiszen van lehetőség a keresőben konkrét termékre is rákeresni. Reméljük lesz készleten a kiszemelt abroncsod. Amennyiben viszont csak egy bevált márkád van, azt is ki tudod jelölni, nem kell egyesével végig nézni minden terméket.

Ha nem vagy rutinos, vagy esetleg életed első gumijait vennéd meg az autódra, akkor az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre. Te is felhívhatod őket, vagy kérhetsz visszahívást is. Sőt, akár e-mailt is írhatsz Nekik, ha esetleg ezt a fajta kommunikációs formát preferálod jobban. Nagyon gyorsan válaszolnak a megkeresésre, így a nyári gumi árak akcióról garantáltan nem fogsz lekésni.

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük. A vásárlás hihetetlenül gördülékeny volt, szerencsére izgulnom se kellett azon, hogy esetleg utólag értesítenek arról, hogy készlethiány van, mivel az elérhetőség 10 percenként frissül. A legnagyobb nyugalommal nyomtam rá a vásárlás gombra az adataim megadását követően. Ezután választhattam, hogy online szeretnék fizetni bankkártyával, vagy pedig a futárnál utánvéttel. Mivel nagy értékben rendeltem, így én a bankkártyás fizetést választottam, viszont sokan a másik módot preferálják azért, mert nem bíznak az internetben a bankkártyacsalók miatt.

A weboldalon olvastam, hogy 1 napos a kiszállítás, de nem vettem komolyan – annyiszor olvastam már ilyet. Itt azonban tényleg így volt! Másnap már nálam voltak az abroncsok, kifogástalan állapotban. A gumidiszkont.hu webshopot el is mentettem könyvjelzők közé, mert biztosan innen fogok máskor is rendelni.

Kedvet kaptál egy kis abroncs cserére? Látogass el Te is az oldalra és vesd bele magadat a kalandba!