Egy makettet összerakunk és meg is jött az éttermi rendelésünk

A makettek világa nagyban nem érintett engem, mivel onnantól kezdve, hogy egy plusz ollót, vagy ragasztót kellett volna használni, véget értek a készségeim. Soha nem is tudtam volna meg, hogy mennyire nagyszerű tud lenni valaminek a felépítése, ha nem lett volna Legom. A vicces azonban, hogy ellentétben a rengeteg emberrel, akiknek azzal kapcsolatban vannak szép emlékei, hogy miket építettek maguktól, nálam egy teljesen más igényt ébresztett fel.

Ez pedig a történetek írása volt. Ha visszagondolok, tényleg ezek voltak azok a figurák, akikhez elkezdtem írni sztorikat. Emlékszem még volt saját magazinom is, amik persze csak egyszerű A4-es lapok voltak összefűzve, amiket én rajzoltam. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a személyiségemet egyik legjobban formáló korszak ez volt és sokkal szegényebb lennék, ha nem lettek volna ilyen játékaim.

Emlékszem mennyit játszottam azzal a gondolattal is, hogy egyszer lesz egy saját éttermem. Bár sokan próbáltak lebeszélni róla, mégis megvalósult az álmom. Egészen addig azonban nehézkesen ment az üzlet, amíg megtaláltam a Hunnia Kristály vendéglátóipari nagykereskedés oldalát. Szerintem mindenki, aki hasonló szektorban dolgozott tudja, hogy mennyire nehéz találni egy olyan beszállítót, aki megbízható. Én is már utolsó kétségbeesésemben fordultam az internetes megoldáshoz. Viszont, mint kiderült, ez lett volna a legjobb megoldás már a kezdetektől fogva.

Ha beírjuk a keresőbe, hogy vendéglátóipari nagykereskedés, már rögtön egy kellemes meglepetés fog érni minket, mivel a Hunnia Kristályt fogjuk az első helyen találni. Ez mindig egy jó jel, viszont még biztosabban fogjuk érezni magunkat, ha meglátjuk, hogy milyen szépen van kialakítva az oldal. Sokszor ez a legjobb mutatója annak, hogy az adott cég mennyire törődik a szolgáltatásával. A Hunnia Kristály vendéglátóipari nagykereskedés oldalán pedig egyértelműen az nyerte el a tetszésemet, hogy nem voltak reklámok és felugró ablakok. Tudom, hogy ez alapból nem hangzik egy nagy dolognak, de kevés cég él már ilyen olcsó trükkök nélkül.

A vendéglátóipari nagykereskedés kapcsán mindig az jut eszembe, hogy hány órát vesztegettem el csak azzal, hogy a sorok között kószálok. A Hunnia Kristály azonban egy másfajta vendéglátóipari nagykereskedés. Az internetes megoldás miatt sokkal könnyebb átlátni azt, hogy mi merre található. El lehet felejteni az olyan idegesítő dolgokat, minthogy az alkalmazottaktól kell útbaigazítást kérnünk. A Hunnia Kristály egyszerűen kezelhető, mivel minden érhető kategóriákra van tagolva.

vendéglátóipari nagykereskedés

Ennek köszönhetően pedig hamar meg fogjuk találni azokat a termékeket, amikre szükségünk van. Ha egy kategóriát egyébként ki kéne emelnem, akkor az az „akciós termékek” lenne. Erre a részlegre szinte mindig felnézek, még ha nem is igazán tudom, hogy mit szeretnék venni. Rengeteget tudunk spórolni, ami a mai gazdasági helyzetben mindenki számára egy nagyon fontos szempont.

Ha pedig már a pénz jött szóba, akkor muszáj megemlítenem, hogy milyen nagyszerű árakkal dolgozik a Hunnia Kristály. Mivel vendéglátóipari nagykereskedés, és emellett még az interneten is van, ezért olyan árakat engedhet meg magának, amiket máshol szerintem ritkán tapasztalnánk.

A Hunnia Kristály ezért maximálisan meg tudott győzni a szolgáltatásával kapcsolatban. Ez azonban csak az első lépés volt, mivel azóta is tőlük rendelek mindent. A kiszállítás megbízható és mindig időben érkezik. Semmi sem hiányzott idáig a rendeléseimből, úgyhogy mindig megkaptam azt, amit kifizettem. Másoknak is maximálisan ajánlom.