Egy csúcsszuper meglepetés szülinap a fiamnak

Kisfiam jövő héten ünnepli a 16. születésnapját. Kiskorában nem szerette a bulikat, magának való kisfiú volt, nem nagyon voltak barátai. Így ez az első szülinap, amit nagyobb társaságban, több barátjával együtt fog tölteni. Így hát rendezünk neki egy meglepetés bulit. Az ajándéka egy óriási miniatűr hajó makett, amit neki kell majd összeraknia. Ez a makett szerelem kicsi iskolás korában kezdődött, éppen akkor, amikor nem volt olyan sok barátja. Hazajött és csak makettezett. Készített hajókat, repülőket, várakat, különféle városokat. Azóta is imádja ezt és már a barátait is rászoktatta.

Izgatott vagyok a buli miatt, főleg azért mert van egy különleges meglepetésem is a fiamnak, mégpedig egy selfie gép fotóautomata. Ezt a játékszert a selfiegep.hu oldalon találtam és onnan béreltem. Úgy kell elképzelni, hogy a buli helyszínén elkülönítünk majd egy sarkot, nem kell túl nagy, ahová fel tudnak állítani egy paravánt, egy asztalt és pár méterre a selfie gépet. A paravánra én választottam ki, hogy milyen háttér legyen a selfiegep.hu oldalon felsorolt hátterek széles választéka közül. Egy tűzijátékos éjjeli égboltot választottam, mert ez volt a legfiúsabb a hátterek közt.

Az asztalon, amit a paraván mellé helyezünk, rengeteg kiegészítő lesz, vicces szemüvegek, álarcok, kalapok, színes parókák, mókás mű bajusz és szakáll és még sok hasonló. Ugyanis a fotózkodni vágyók, majd válogathatnak ezek közül, be tudnak majd öltözni és úgy készíteni nagyon vicces képeket.

selfiegep.hu

A gépet 4 óra hosszára béreltem ki, mert sok más program is lesz a bulin. Remélem ennyi idő elég lesz a gyerekeknek, de ha nagyon rákapnak akkor van lehetőség hosszabbítani még az időkorláton. A szolgáltatásba és a csomagba amit választottam beletartozik, hogy ingyenesen kiszállítják a gépet egy órával a buli előtt és össze is rakják ott a helyszínen. Plusz egy segítő munkatárs végig ott lesz majd, hogy kezelje a gépet, így nekem nem kell majd azzal foglalkoznom és ha bármi gubanc is lesz, akkor lesz ott egy ember aki ért hozzá és segít. Ezek mellett benne van a csomagban, hogy korlátlan számú képet lehet csinálni, ha az ezer, akkor annyit de lehet akár négyszer, ötször annyi fotó is. A képeket a gép azonnal kiköpi így mindenki egyből kézhez kapja. Viszont nekem majd eljuttatják elektronikus úton is, hogy mind meglegyen emlékbe is.

A fotókhoz szintén én választhattam keretet, ami egy egyszerű fehér keret lett azzal a felirattal, hogy Bendi 16 éves bulija plusz a buli dátuma is rá lesz majd nyomtatva. Így senki sem felejti majd el, hogy hol készültek ezek a képek. Aki pedig szeretné, annak ragasztanak mágnesszalagot a kép hátuljára így azonnal hűtőmágnes lehet az emlékből.

Én nagyon izgatott vagyok már a buli miatt, de különösen a fotó box miatt. Nem kizárt, hogy én is felveszek majd néhány kiegészítőt és én is csináltatok pár mókás fotót.