Családi fotózás a makett gyűjteménnyel

A feleségemmel közös hobbink a különféle makettek és modellek gyűjtése. Hatalmas gyűjteményre tettünk szert és az életünk egyik legmeghatározóbb részévé váltak ezek a műalkotások. Sikerült saját makett és modell boltunkat is megnyitni, ahol kiállításokat is szervezünk, és amivel ezt a művészetet próbáljuk népszerűsíteni.

A következő kiállításunk főként családoknak és gyermekeknek szól, így arra gondoltunk, hogy a reklámozásra szánt képeket kicsit személyesebbé kellene tennünk, és nem csak a maketteket szerepeltetni rajta, hanem saját magunkat és gyermekeinket is. Feleségem talált rá Szoboszlai Kriszti fotósra, aki a kismama és esküvői fotózásoktól kezdve a családi és portréfotózásokon át egészen az élményfotózásig mindent vállal.

Kriszti weboldalán szereplő munkái egyből meggyőztek mindannyiunkat. Csak igényes, jó minőségű, és gyönyörűen kivitelezett fotókat láttunk nála. A leírtak alapján pedig borzasztóan szimpatikusnak találtuk a munkához való hozzáállását, pontosan ilyen szakembert kerestünk.

Sok fotós árajánlattal dolgozik, amivel nem lehet előre számolni, így az oldalon egyből megnéztem, hogy van-e feltüntetve családi fotózás ár. Nagy örömömre Kriszti minden összeget és csomagot feltüntetett, így nem maradtunk kérdés nélkül, és pontosan tudtuk mekkora összegért mit kapunk, ami hatalmas pozitívum.

Fel is vettük a kapcsolatot vele, hogy időben elkészüljenek a képek, és rövidesen sor került a fotózásra. Nagyon jó kedvűen telt az alkalom és nagyon boldogan távoztunk a stúdióból. Egy ilyen élmény mellett a családi fotózás ár sem fontos. Tökéletes képek születtek, a kiállítás pedig hatalmas sikernek örvendett. Mindez nem sikerült volna Szoboszlai Kriszti nélkül.