A modellautót egyszerűbb megjavítani, mint az igazit

A makettek, modellek összerakása gyerekkorom óta az egyik kedvenc hobbim. Bár tény, hogy amióta felnőttem és dolgozom, jóval kevesebb időm jut ilyesmire, de azért amikor van rá lehetőségem, igyekszem hódolni ezen szenvedélyemnek. Legyen szó akár repülőkről, tankokról vagy éppen autókról, a sok évnyi gyakorlás után már könnyedén rakom őket össze. Sajnos a valódi járművekkel már nem vagyok ilyen ügyes, a kocsimat én csak használni tudom, szerelni annál kevésbé. Nem arról van szó, le tudom ellenőrizni az olajszintet és ki tudok cserélni egy gyújtógyertyát, de ha valami komolyabb gond adódik, akkor azért mindig szakszerű segítséghez folyamodom. Viszont pont ezért nem mindegy, hogy hova viszed a járgányodat javíttatni, hiszen lehetséges, hogy a kifizetett pénzért egyáltalán nem lesz szakszerű a karbantartás, és nem sokkal később kereshetsz is új helyet. Pontosan ezért örültem annyira, mikor a figyelmembe ajánlották a MetaAutoszerviz Hu oldalát egy alkalommal, hiszen náluk megbízhatóbb és hozzáértőbb autószervizzel még nem volt dolgom.

Egy nagyon hasonló érdeklődési körű barátommal beszélgettem éppen, és panaszoltam neki, hogy jó lenne egy nagygenerált csináltatni a kocsimmal, mert kicsit betegeskedik az elmúlt időben. Sajnos én ilyen halogatós vagyok, igyekszem róla leszokni, de hát nem könnyű. Viszont ez a barátom mondta, hogy ő nemrég talált rá a MetaAutoszerviz Hu oldalára, és legutóbb ő is oda vitte már a sajátját olajat cseréltetni meg futóművet beállíttatni. Elmondása szerint nagyon gyorsan és szakszerűen dolgoznak, és egyáltalán nem kérnek horror összegeket a javításokért. Állítása szerint kedvesek és segítőkészek, az olyanokat sem próbálják rászedni, mint akik hozzám hasonlóan kicsit sem értenek a kocsikhoz. Gondoltam magamban, hogy nekem pontosan erre van szükségem, szóval gyorsan le is írtam a nevüket, hogy később rákereshessek.

MetaAutoszerviz Hu

És milyen jól tettem, hogy hallgattam a barátomra! A MetaAutoszerviz Hu oldala valóban nagyon impozáns és informatív, mindenféle hasznos információval lehet gazdagabb, aki ide látogat! Részletesen leírják, hogy milyen javítási munkálatokat vállalnak a fékektől és futóművektől kezdve a légkondicionálón át egészen az elektronikai javításig, általános karbantartásig. És ahogy mondta, valóban meg lehet nézni a MetaAutoszerviz Hu oldalán, hogy melyik munkálatért milyen árakat számolnak fel. Így nem éri majd megdöbbentő meglepetésként az embert, mikor meghallja a végösszeget, hanem valamennyire lehet előre kalkulálni és úgy osztani a dolgokat. Fel is hívtam őket és el is vittem a kocsimat megcsináltatni rajta mindent, ami szükséges, mielőtt a halogatásom miatt veszélyesen instabillá vált volna.

Tökéletesen elégedett voltam a munkával, amit végeztek, ráadásul igen hamar is! Alig kellett pár napot várnom, hogy értesítsenek az elkészültéről, pedig ahogy láttam, igen sok jármű volt még az udvaron. De a MetaAutoszerviz Hu csapata gyorsan, szakszerűen és hatékonyan dolgozik, ahogy az elvárható. Így nincs torlódás, nincsenek több hetes határidők, csak annyi, amennyi feltétlenül szükséges. Szóval másnak is csak ajánlani tudom, mert nem okoznak csalódást, sőt, talán még visszajáró ügyfelekké is válhatunk!