A modell kiállítás után egy sétát tettünk a belvárosban

Gyermekeim imádják a modelleket és az effajta játékokat. Valószínűleg ez onnan ered, hogy megörökölték a férjem játékait, aki gyerekkorában szintén nagyon szerette a maketteket és a modelleket.

Bevallom őszintén, hogy engem valahogy sosem vonzott az ilyen. Nekem valahogy túl pepecselősnek tűnt az egész, amikor például gyerekkoromban az iskolában az osztálytársaim ezzel játszottak. Otthon összerakták az ajándékba kapott modelleket, például repülőt, hajót, autókat, majd behozták az iskolába és azzal játszottak. Akkor is csak néztem, hogy van ennyi türelmük ehhez a sok apró pici alkatrészhez. Mert egy csomó darab nagyon pici és ugye nagyon türelmesen és aprólékosan kell összerakni őket.

Mivel, ahogy említettem a gyerekeink megörökölték a férjem játékait, így őket is megfertőzte. Ezért születésnapjukra belépőt kaptak az Andrássy úton található Miniversumba, amit most szombaton látogattunk meg.

A Miniversum után gondoltuk, hogy sétálunk a közelben. A Király utcában jártunk, amikor észrevettem, hogy itt van egy thai masszázs szalon. Eddig nem is tudtam róla, hogy létezik, de pont ezért jó volt erre járni. Ha már úgyis ott jártunk, akkor gyorsan beugrottam a szalonba és a fej masszázs árak felől érdeklődtem, mert mostanában úgyis gyakran fáj a fejem és gondoltam ennyit megengedhetek magamnak.

Belépve nagyon kedvesen és mosolygósan fogadtak a thai hölgyek. Megmutatták, hogy milyen fajta masszázsuk van, de én célirányosan a fejmasszázsról érdeklődtem. Elmondták, hogy nagy szerencsém van, mert pont 20% kedvezményt biztosítanak minden masszázsra, így az egy órás fej masszázs ára 7120 Ft-ba kerül. Ez egyáltalán nem tűnt olyan soknak, pláne, hogy elsőre nagyon szimpatikus volt a hely és gondoltam, hogy egy próbát mindenképpen megér. Gyorsan foglaltam is egy időpontot és alig vártam, hogy visszatérhessek a masszázsra.

fej masszázs árak

Amikor hazaértem egy picit utánaolvastam, hogy mégis mire számítsak egy ilyen fajta masszázs során. A nevéből adódik, hogy alapvetően a fejre koncentrálnak a kezelés során, de emellett a nyak, a váll és a hát egyes részei is átdolgozásra kerülnek, mert ezek is összeköttetésben vannak a fejjel és bármilyen probléma esetén kihat rá. Ez a típusú masszázs, úgynevezett száraz masszázs. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá meztelenre vetkőzni, mint mondjuk egy svédmasszázs esetén, de persze jó, ha minél lazább ruhában vagyunk, mert ez segít az ellazulásban. A masszőrök jó alaposan átmasszírozzák a fej környéki részt egészen a fejünk búbjától haladva lefelé a vállakig, a nyakig és a hát felső részéig.

Különösen ajánlott azoknak, akik ülőmunkát végeznek, órákat töltenek a monitor előtt és kevés időt fordítanak arra, hogy kellően átmozgassák magukat a munkájuk után. Segít a stressz kezelésében, a depresszió tüneteinek enyhítésében vagy akik szorongási problémákkal küzdenek. Persze azoknak is rengeteget tud segíteni, akik rendszeresen sportolnak, mozognak vagy akár nehéz fizikai munkát végeznek. Fontos, hogy ne csak a külsőnk legyen rendben, hanem a belsőnk is és a masszázs nagy segítséget nyújthat abban, hogy belülről is kiegyensúlyozottak legyünk.

Már alig vártam a lefoglalt időpontot, aznap már reggel nagyon izgultam és készültem a délutánra. A szalonban ugyanolyan kedvesen fogadtak, mint amikor az időpontot foglaltam. Egyből lefektettek, kényelembe helyeztem magamat, majd a thai hölgy megkérdezte, hogy van-e valamilyen problémám vagy van-e esetleg különleges kívánságom, esetleg olyan pont, ami nagyon fáj. Igyekezett személyre szabni a masszázsomat.

Remekül átmasszírozott, teljesen el tudtam lazulni, nagyon jól esett ez az egy óra. Sőt, annyira megtetszett a hely, hogy a masszázs végén vettem egy ajándékkártyát a férjemnek, vagyis befizettem egy 60 perces tradicionális thai masszázsra. Szerintem ez egy nagyszerű ajándék lesz neki.