A makettezés a kezemet teszi tönkre, az idő az arcomon hagy nyomot

Van egy bizonyos ragasztó típus, amit most nem kívánok megnevezni, de életem maradék részében már nem kívánom nagyon látni! Makettezéshez használtam mindig, és hát ilyen a szenvedély: káros következményekkel jár, de az ember nem tud leállni vele. Ki gondolná, hogy a makettezés is ilyen csúnya nyomokat hagy?… Hát, nekem a kezemen a bőrt már nagyon nehéz lesz úgy kezelni valamivel, hogy elmúljon a hobbim minden nyoma róla végleg.

Bárcsak létezne bármilyen hasonló csodaszer az ott szerzett bőrsérüléseimre, mint amilyen az arcbőrömre a Florence BIO C-vitamin arcszérum! Tudom, látom, például ezen terméken keresztül is, mennyire csodaszámba megy, amit a kozmetikai ipar mostanra “művelni” tud, de a kezemre még keresem azt a terméket, ami olyan jól működik, mint a Florence BIO szérumai tehát. Csak ez utóbbiak egy teljesen más helyen fejtik ki jótékony hatásukat… Ettől még ők nekem az “etalon”. Mostantól (nemrég használom még csak ezeket) ehhez a hatásfokhoz mérek mindent, úgyhogy magasan van a léc.

Létezik egy arcápolási rutin sorrend is, aminek következtében megfiatalodhatunk és eltüntethetjük az archibákat. Nem elfedhetjük őket, hanem eltüntethetjük teljesen! Tényleg. Ha sminkelünk persze, az sem probléma, de az említett arcápolási rutin sorrendet követve a Florence BIO cuccaival naturálisan is szépek maradunk. Sminkelés utánra is van viszont mindenük: ott van pl. Florence BIO arctisztító tej, vagy a Florence BIO arctonik, ami még a megmaradt sminknyomokat is leszedi teljesen. Rózsavízzel, egyebekkel, szerintem ilyesmire ez a legjobb!

Tehát folyamatos igénybevétel mellé is van megoldás. Ez az emlegetett arcápolási rutin így néz ki: tisztítás és tonizálás az emlegetett szérumokkal, amik után kell majd nekünk a Florence BIO C-vitamin arcszérum, végül pedig a hidratáló arckrémjük.

A Florence BIO C-vitamin arcszérum jó egyaránt a ráncok ellen, a kipirosodás és a pattanásos bőr ellen, vagy akár a napkárosodás következményeinek visszaszorítására, esetleg fakó arcbőrre. Sok embernek, sok kihívás leküzdésében bevált már. És akkor pár szó még a anti-aging hidratáló arckrémről: alacsony és közepes molekulasúlyú hialuronsavval, C-vitaminnal és E-vitaminnal operál, és szintén az idősödő arcbőrön segít, hogy az fiatalos maradhasson. Ez legalábbis az elsődleges tulajdonsága. Segít a kollagén termelődés serkentésében, teltséget és rugalmasságot ad az arcbőrnek.

Ha a testünk egyéb területeire nem is leltem még meg semmi alternatívával nem rendelkező csodaszert, az arcra ezeket a dolgokat, valamint a Florence BIO arcápolási rutin sorrendjét ajánlom. Utóbbit azért is, mert könnyen megérthető: ha ugyanazon gyártó állít elő egyazon területen alkalmazandó szereket, akkor nagyobb esély van arra, hogy azok erősítsék egymás pozitív hatását!