A makettek és a linképítés terén is szeretem okosítani magam

Sosem hittem abban, hogy komolyan kéne venni ezt a “fiús játék” és “lányos játék” dolgot, de azért mégis meglepődtem, amikor az ovis lányomnak a makettezés lett a mániája. A tudásom nem volt a legjobb a modelleket illetően, egyedül a kedvenc sorozatom főszereplője rajongott ezért a hobbiért a gyermekemen kívül, így onnan néha került némi új információ a birtokomba.

Gyakran van úgy, hogy a lányom elfoglalja magát ezekkel a mütyürökkel, közben én is ott vagyok a szobában és szintén csinálom a saját dolgomat. Szeretek például a marketing területén tájékozott lenni. A minap a “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán” kifejezésre egy nagyon érdekes oldalra lettem figyelmes.

A Keresőben Első website komplex szolgáltatást nyújt olyan ügyfelek részére, akik szeretnék a különböző, vállalkozásuk online jelenlétével kapcsolatos feladatokat kiadni a kezeik közül.

Lehetőség van olyan csomagajánlat igénybevételére, ahol miután elkészítették az egyedi igényekre szabott weboldalt, a linképítésért, tartalommarketingért és hirdetéskezelésért is ugyanúgy a Keresőben Első szakemberei felelnek. A csomag logótervezést is tartalmaz.

Akinek nincs igénye rá, hogy ennyi dolgot átvegyenek tőle, annak kiváló választás lehet a linképítés és tartalommarketing csomag, ahol a rendszeres, releváns kontent gyártásának terhét veszi le a vállakról a Keresőben Első, emellett a linképítéssel a Google találati rangsorért sem kell aggódnia az ügyfélnek (Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán, ugye emlékszünk még erre a mondatra?).

Akad olyan, akinek a hirdetések és a Facebook kezelésében van szüksége segítségre. Ebben az esetben a harmadik csomag lehet a legjobb választás, amely hét hetes Google és Facebook kampányt tartalmaz a 70 napnyi Facebook poszt mellett.

Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – a sikerhez azonban nem csak az adott oldalra mutató linkek a fontosak. Az oldal Szövegírás menüpontja alatt például számos hasznos SEO szövegírás tippet kap az érdeklődő, amelyeket SEO és felhasználói szempontból is elemez.

Nekem nagyon tetszett a weboldal, mert informatív volt, és azt a benyomást kelti, hogy az ott dolgozók valóban értik a dolgukat.