A fogászat a kacsa utca 5-ben, ami megmentett a fájdalomtól.

Régi nagy szenvedélyem a modellek, makettek építése. Már gyerekkoromban is lenyűgözött, hogy a dolgokat le lehet méretarányosan kicsinyíteni, és még így is nagyon jól néznek ki. Egyszer az apukám elvitt egy ilyen kiállításra, és ott szembesültem a szebbnél szebb diorámákkal, melyek mintha a valóság egy-egy kiemelt és kimerevített darabjai lettek volna. Itt döntöttem el, hogy nekem ezzel a későbbiekben is foglalkoznom kell. Végül ez csak részben jött össze, mert más a munkám, de amikor a szabadidőm engedi, akkor nagyon szívesen ülök neki egy-egy új makettnek. Ám ami legutóbb a kedvenc modellboltomban történt, azt nem kívánom senkinek. Ahogy a friss dolgokat nézegettem, egyszer csak belehasított a fájdalom az egyik fogamba, de úgy, hogy majdnem összecsuklottam. Alig bírtam hazavezetni, mert az utat is nehezen láttam a lüktető zsibbadástól és a könnyező szemeimtől. Ekkor már tudtam, hogy sürgősen találnom kell egy fogorvost, aki ellát, és aki közel van, mert én így nem tudok közlekedni. És micsoda szerencse, hogy tőlem nem messze, a kacsa utca 5-ben pont meg is találtam az ideális fogászatot!

De most komolyan, tényleg aggódtam, hogy hazafelé balesetezni fogok, ezért döntöttem úgy, hogy csak olyan fogászatot választok, ahová gyalog vagy legfeljebb tömegközlekedéssel el tudok jutni. Így álltam hát neki megnézni, milyen fogászati rendelők is vannak ezen a környéken. Én a budai oldalon lakom Budapesten belül, a Víziváros szélén, hogy pontosak legyünk. Szóval úgy álltam neki, hogy nem reménytelen az ügy, errefelé elég sok rendelő működik. Csakhogy amikor egyiknek-másiknak felmentem az oldalára, leírhatatlan volt a csalódás. Nem is gondolnám, hogy egy magára adó fogorvos nem foglalkozik az online megjelenésével, pedig hidd el, csak a töredéküket izgatja az ilyesmi. Egy oldal legfeljebb egy fényképpel, rendelési idő, cím, telefonszám, slussz. Arról nem is beszélve, hogy a Google hirdetési rendszerét sokszor nem érdekli, hogy mire kerestél rá, így simán rátaláltam kazincbarcikai meg debreceni fogorvosok oldalaira is. Ezen kicsit felbosszantottam ugyan magam, ám hamar le is nyugodtam, mikor megtaláltam a fogorvosbudapest.info oldalát, ami egyet jelentett az ideális fogászat megtalálásával. Hozzám meglepően közel, a kacsa utca egyik házában található ez a klinika, szóval a távolsági tényező máris az ő javukra szól.

De értelemszerű, hogy nem csak a közelségen múlik a dolog. Lehet egy fogászat akármilyen közel, ha nem bizalomgerjesztő, nem igaz? Ez a másik, ami miatt hatalmas szerencsém volt, ugyanis a Fogorvos Budapest oldala kedves és barátságos hangvételű, emellett nagyon, de tényleg, nagyon sok információval látja el a látogatót. Ha valamilyen fogászati panaszod támad, akkor az ő oldalukon szinte biztos, hogy találni fogsz valamit óla vagy egy cikk, vagy legalább egy bekezdés formájában valamelyik aloldalon. Gondoltam magamban, hogy akik ennyire adnak a weboldalukra, és ennyi tartalommal halmozzák el a hozzájuk érkezőket, azok biztosan nem végeznek rossz munkát. Kértem is tőlük időpontot online, amit hamarosan meg is kaptam. Már csak el kellett sétálnom hozzájuk a megadott napon a kacsa utca 5. szám alá.

Szerencsém volt azzal, hogy fogfájós vagyok, ugyanis az orvosom szerint közel sem volt olyan tragikus a helyzet, simán megoldható volt töméssel. Az előzetes vizsgálatot követően pár nappal később meg is kaptam az új időpontot a beavatkozásra, és már határozottan tűkön ültem, hogy mikor múlik el végre a fájdalom. Vannak, akiknek bármilyen baj is van a fogaikkal, semmit sem éreznek (ez sem jó), de én, mint említettem, nem ebből a fajtából vagyok. Ám a kezelés gyorsan és zökkenőmentesen ment, és még az ára sem volt szemtelenül magas. Szóval minden szempontból jól jártam, hiszen szakszerű ellátást kaptam kifizethető áron, és csak a kacsa utca 5-ig kellett érte elmennem. Szóval, ha netán Te is a közelben laksz, és rád tör a fogfájás, akkor javaslom a fogorvosbudapest.info oldalát megnézni és idejében időpontot kérni!