A férjem gyerekkori álma

A férjem, András, már régóta dédelget egy álmot: szeretne egy nagyobb termet berendezni mindenféle makettekkel, melyek egy hosszú vasútvonalat formáznának. Lennének ott alagutak, vasútállomások, útkereszteződések, hidak, hegyek, szántóföldek és még sok minden más, amit csak el lehet képzelni.

Ez persze két okból is nehezen kivitelezhető: először is ez igen magas anyagi ráfordítást igényelne, továbbá mi most egy panellakásban élünk, ahol nem is lenne helye egy ekkora asztalnak.

Ez azonban végre megváltozott: már megengedhettük magunknak azt, hogy saját házat építsünk. A férjem megkért rá, hogy legyen hozzá egy hatalmas alagsor is, ahol majd szeretné berendezni a makettjeit.

Erre persze nem mondhattam nemet, mert tudtam, hogy ez milyen fontos neki. Talán majd a gyerekeink is játszani fognak vele. Viszont cserébe kértem tőle valamit, ami már régóta téma.

Sosem voltam elégedett azzal, ahogy a mellbimbóm kinéz, ezért sokszor felhoztam már egy olyan műtét lehetőségét, ami ezt segítene rendbe hozni. A férjem féltett ettől a műtéttől, de mikor látta, hogy a lehető legmodernebb és a legfelkészültebb helyre tervezek elmenni, könnyen elhessegette a kétségeit.

Vele együtt néztük végig a weboldalt, ahol több lényeges információt is megszerezhettünk magunknak. Többek között olvashattunk az orvos személyéről is, akiről kiderült, hogy a legjobb képesítésekkel rendelkezik, és igen csak nagy a tapasztalata. Elmondhatja magáról azt is, hogy több jelentős tudományos tagsággal is rendelkezik, és folyamatosan bővíti a tudástárát a különböző nemzetközi tanfolyamokban történő részvétellel. A weboldalon egy videót is találtunk, ahol további részleteket is megtudhatunk a Doktor Úr sok évtizedes pályafutásáról.

Ajánlom mindenki figyelmébe a weboldalon megtalálható blogbejegyzéseket is, hol sok tudnivalót felhalmozhatunk ebben a témában. Egy embernek több testrészével is problémája lehet, melyeket szinte mind érintenek az itt olvasható cikkek.

Az én problémám egészen pontosan a mellbimbóudvarral volt kapcsolatos, mert azt túl nagynak éreztem a mellem méretéhez képest. Az első konzultáció során megtörtént a vizsgálat és arra az eredményre jutottunk, hogy a műtét végrehajtható rajtam.

A műtét teljesen profi módon volt levezényelve, ami úgy zajlott, hogy kimetszettek egy kisebb területet oly módon, hogy esztétikailag megfelelő legyen számomra a mellbimbó körüli rész. A sebekben sem éreztem semmilyen feszülő érzést, hiszen a sebész egy különleges, feszültséget csökkentő varrattechnikát alkalmazott.

Én egy teljesen elégedett páciens vagyok, így nyugodtan ajánlom bármelyik nőtársamnak ezt a plasztikai sebészetet. Amennyiben ha valakinek maradtak volna még kérdései, annak ajánlom figyelmébe a weboldalon kigyűjtött gyakran felmerülő kérdéseket, ahol konkrét és pontos válaszokat kapunk. Az esetben, ha itt nem találnák meg a kérdésünket, nyugodtan vegyük fel a kapcsolatot az intézettel, ahol a szakértelmüknek és a felkészültségüknek köszönhetően meg fogjuk kapni a pontos válaszokat.