A csöpögő csap nem éppen valami jónak a jele

Történelem tanárként dolgozok, ezért nem olyan meglepő, hogy a történelmi jelentőségű csaták makettjeinek összeállítása az egyik kedvenc hobbim. Szeretek pepecselgetni a figurák összerakásával, festésével, és próbálok mindent a csatáról szerzett ismereteimnek megfelelően eligazítani a terepasztalon. Elég menő kis asztalom van, a testvéremtől és a feleségétől kaptam karácsonyra még 2 évvel ezelőtt.

Valamelyik nap éppen a katona bábukat festegettem, és egy rossz mozdulat miatt a kezemre és az ölembe öntöttem egy kis pohárnyi festékes vizet. Amikor kimentem a fürdőszobába kimosakodni a festékes léből, arra lettem figyelmes, hogy sűrű ritmusban csöpög a víz a zuhany csapjából. Na, gondoltam, már csak ez hiányzott még. Olyan szépen indult a nap, de ez már a 2. rossz jel rövid időn belül. Próbáltam elzárni még jobban a csapot, de tovább már nem lehet fordítani a kart. Azonban még mindig ugyanúgy csöpögött belőle a víz. Úgy tűnt tehát, hogy valami baj lehet a csapteleppel, amihez vízszerelőt kellene hívnom.

Nem ismertem egy darab szerelőt sem, nem hogy specifikusan vízszerelőt, így az internet segítségére kellett hagyatkoznom. Mielőbb meg akartam oldani a galibát, nehogy véletlenül még csőtörés legyen belőle valahogy, úgyhogy belevetettem magam a keresésbe. “Vízszerelés Budapest” – ezek voltak a kulcsszavaim. Megnéztem pár weboldalt, amit kidobott a kereső, de annyira egyik sem volt bizalom gerjesztő, de aztán végül rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu vízszereléssel foglalkozó oldalára, és teljesen elámultam.

Ezen az oldalon tényleg minden egyes feladatkörről volt egy leírás, amit egy vízszerelő el tud látni. Közérthetően, jól megfogalmazott szövegek voltak ezek, egyáltalán nem éreztem azt, hogy magas lóról írnak a potenciális ügyfeleknek. Már a szövegek is azt az érzést keltették bennem, hogy egy ügyfélbarát cégről van szó. Letisztázzák az oldalon azt is, hogy milyen esetben milyen szerelőt kell kihívni, hogy mi okozhatja az egyes problémákat, és milyen következményei lehetnek, ha nem javítjuk ki időben. A vízvezetékek okozta elázás miatt például rongálódhat az épület szerkezete, csőtörés is keletkezhet, de még egészségügyi problémákat is okozhat a folyamatos pára és a nedvesedő fal, penész.

Azt is külön feltüntették az oldalon, hogy 1 órán belül is ki tudnak szállni, és nem csak Budapest területén, hanem a környező településeken is. Az időpont egyeztetést 24 órás telefonos ügyfélszolgálatuk könnyíti, akiktől akár visszahívást is lehet kérni. Ha pedig végül a kiszállás alkalmával elvégeznek bármilyen munkát is, akkor nem kérik el külön a kiszállási díjat. Szerintem ez az igazi megbízhatóság jele. Az a cég, aki már több mint 30 éve van a pályán, mint a vizgazfutesszerelo24.hu is, valamit jól csinálhat. Sosem volt még ilyen egyszerű a vízszerelés Budapest területén és környékén, és ezt már személyes tapasztalat alapján mondhatom.

Felhívtam őket, és néhány órán belül már el is hárult a vizes problémám. A kiküldött szakember gyorsan és magabiztosan dolgozott, időben érkezett és nem időzött túl sokáig, csak hogy pörögjön fentebb az óradíja. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, amit kaptam. Nyugodtabban tértem hát vissza a terepasztalomhoz és a festeni való bábukhoz.