A bevásárlás napja – mindenki megveheti azt, amire vágyik

Ma a kisebbik fiammal megyünk el vásárolni. Mindig megy a vita a gyerekek közt, mert vagy egy olyan szokásunk, hogy aki a nagybevásárlások anyával van, az választhat valamit, és azt megkaphatja. Nos, így felváltva szoktak jönni velem. Így ma a kisebbiken van a sor. Már hetek óta rágja a fülem, hogy egy autót szeretne makettezni. Nos, direkt egy olyan voltba mentem, ahol van autós makett bolt. Régóta szeretne már modellezni, és úgy gondolom itt az idő, hiszen elég nagy már ahhoz, hogy meg tudja becsülni ezt a makettet.

A bevásárlás után, otthon még volt pár teendőm, ugyanis nem mindent a rendel élelmiszer boltban szoktam megvenni. A bio, a természetes és a glutén mentes termékeket mindig online szoktam házhoz megrendelni a BioCity.hu oldalról. Már vagy 10 éve innen rendelek, szinte azóta, hogy megalapították a céget 2011-ben. Szerencsémre, már akkor rátaláltam, bár először még csak a szegedi üzletre. Majd rászoktam az online rendelésre, mert mára már az ország bármely pontjára szállítanak ki. Sőt, a 6900 forint feletti vásárlások esetén ingyenes a házhoz szállítás.

Most is leültem, bejelentkeztem – mivel van saját profilom -, majd bepakoltam mindent a kosárba, amire szükségem volt. Mindig innen veszem a növényi tejeket, a mentes lisztkeverékeket, a másikat a gyerekeknek és a legújabb kedvencem az öko otthon, tehát a háztartási termékek. Most, hogy jön az ősz, veszek sok vitamint a kicsiknek és magunknak is. Ha vissza fognak menni a suliba, akkor fontos, hogy erős legyen az immunrendszerük.

A kedvenc márkáim mind megtalálhatóak az oldalon és folyamatosan növekszik a kínálat. Eddig nem volt még olyan, hogy valamit ne találtam volna meg. Vannak itt Cocomas termékek, Semix, Cavalier, Gullón, The Bridge, Superfood, Szafi Reform és Free termékek is. Minden, amire szükség lehet egy reform konyhában. Az öko háztartáshoz pedig kapható mosószer, öblítő, tisztítószerek, mosó tojások, amellyel védhetjük a környezetet. A drogéria termékeket is szeretem, minden alkalommal megnézem van e valami új termék. Szoktam venni száj és fogápolási termékeket, de próbáltam már különféle bio tusfürdőt, sampont és balzsamot is. A gyerekeknek például születésük óta természetes alapanyagokból készült tusfürdőt adok.

Lehet kapni ajándék kártyát is, és férjem már gondolkodott egyszer azon, hogy ilyet vegyen nekem ajándékba. Bevallom örülnék neki, mert akkor kipróbálnék különlegesebb, nem mindennapi élelmiszereket is. Mondjuk a kókuszreszelék, a burgonya chips, vagy az aszalt egzotikus gyümölcsök vagy mondjuk a különleges magvak. De szívesen vennék több vitamint is, vagy mondjuk fogyást segítő étrend kiegészítőket is. Ha meglepnek egyszer egy ilyen BioCity.hu ajándék kártyával, biztosan egy percet sem várok majd a levásárlásával.