A barkácsolás szuperhőse: legyél Te is tűzhajlító!

A barkácsolás egyfajta szupererő is lehet, hiszen nagyon komoly érzék kell hozzá. Természetesen van az a mondás, hogy „Gyakorlat teszi a mestert”, viszont a tehetség elengedhetetlen. Rengeteg ezermester van, akik már gyerekkorukban is űrrakétát készítettek a különféle, otthon fellelhető kacatból. Az ilyen tehetségek általában olyan ritkák, mint a szuperhősök. Ha érdekelne Téged egy nagyon különleges, menő szerkezet, ami egy új szintre emelheti a barkácsképességeidet, akkor ne hezitálj tovább olvasni!

Ki ne tartotta volna hihetetlen képességnek a tűzhajlítók tehetségét. Az utolsó léghajlító című filmben a szereplők képesek hajlítani az alapelemeket: a földet, a vizet, a levegőt és a tüzet.  Minden kisgyerek, aki látta a filmet, folyamatosan próbálta uralni, furcsa táncmozdulatokkal táncra hívni az általa kiválasztott elemet. Nekem ez a víz volt – teljesen meg voltam róla győződve, hogy képes leszek gyakorlással hajlítani a vizet. Spoiler alert: nem sikerült.

Azonban, ha Te egy ezermester vagy és minden álmod az volt, hogy tűzhajlító legyél, most valóra válhat. A lángvágás egy nagyon misztikusan hangzó fogalom, melyet szerencsére becsempézhetsz az otthonodba különböző mini lángvágók segítségével. A szuperképességedhez elengedhetetlen lesz egy oxigén palack beszerzése. A többi eszköz fellelhető hétköznapi boltokban is, azonban ennek a megvásárlása csak a legjobb helyekről történhet, a teljes biztonság érdekében. Erre egyébként egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet.

Szerencsére a gazpalackfutar.com oldalon számos kiszerelés közül választhatod ki a neked legmegfelelőbb oxigén palackot, egészen az 5 literes kiszereléstől az 50 literesig. Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy pontosan melyik lehet számodra az ideális palack, ne hezitálj megkérdezni őket, hiszen készséggel állnak rendelkezésedre. A cég Pest megye szinte minden pontjára vállal kiszállítást, így nem Neked kell a tartályokat cipelned. Csak, hogy néhány példát is említsek, kiszállítanak például: Dunakeszire, Vácra, Szentendrére, Érdre, Veresegyházára.

A legjobb dolog az oxigén palackban az, hogy cserélhetők, valamint újratölthetők. Nem kell újra és újra megvásárolnod a tartályt, csak a gáz árát kell kifizetned, így ezzel az oldallal mindenki jól jár. Így tesz a gazpalackfutar.com is: ha valaki rendel tőlük egy gázpalackot, akkor azt, ami kiürült, elszállítják, természetesen bevizsgálják – a biztonság miatt ugye -, és ha minden oké, akkor szépen megtöltik újra. Ráadásul, nem csak az oxigén palackokkal történik ez, hanem az összes többivel is. Ugyanis lehet tőlük rendelni akár még nitrogén palackokat is, de héliummal és argonnal töltötteket is.

A lángvágás mellett azonban számos szuperképességgel ruházhat fel Téged egy oxigén palack, hiszen ipari körülmények között az acélgyártáshoz is ilyen tartályokat használnak fel. Természetesen otthon nem nagyon van lehetőséged egy komplett kohó felállításához, viszont amennyiben ezzel foglalkozol, már szuperhősnek mondhatod magadat.

Az említett oxigén palackokban található elegy azonban nem alkalmas belégzésre, a búvárok nem ugyanazzal a palackkal fognak a mélybe merülni, mint amilyennel Te hegeszted az ólajtót a malacoknak. Mivel az oxigén színtelen, szagtalan gáz, amely az égést táplálja, óvatosan kell bánni vele, egy kezdő barkácsnak talán nem ezzel az eszközzel kellene kezdenie, kifejezetten haladóknak ajánlott a lángvágás.

Tehát, ha érzel magadban potenciált arra, hogy szuperhős, vagy legalábbis lánghajlító legyél, feltétlenül gondolkozz el ezen a lehetőségen. Az eszközök bármely barkácsboltban beszerezhetők, sőt házhoz viszi a gazpalackfutar.com. Kell ennél több?

Egy gyerekkori álom valóra válása csak kéznyújtásnyira van Tőled, ne hagyd elrepülni a lehetőséget. A menőségi faktorodat hatványozottan növeli az, ha apuka vagy, hiszen a gyermekeid csillogó szemekkel fogják követni minden mozdulatodat, amit a lángvágóddal teszel. Így tehát nem csak Te fogod magadat a legszuperebb tűzhajlítónak érezni a Földön, de a gyermekeid is szuperhősként fognak Téged ábrázolni az iskolában, a lángvágóval és az oxigén palackkal a kezedben!